Velkommen til vores hjemmeside

Bestyrelsen er glade for at byde dig velkommen til vores hjemmeside. Alle med interesse for vores fælles grundejerforening kan nu se en række informationer om både grønne arealer og foreningen her på hjemmesiden.

Fordele for beboere

Det er muligt at finde generalforsamlingsreferater, vedtægter m.v. direkte her på hjemmesiden. Flere informationer lægges løbende på hjemmesiden. Beboerne kan også anvende vores nye opslagstavle og skrive opslag til hinanden ligesom vi nu også har mulighed for at sende dig nyhedsbreve pr. mail - du må derfor meget gerne tilmelde dig vores nyhedsbrev (klik 'For beboere' og herefter på 'Nyhedsbrev').

... Og fordele for bestyrelsen

Bestyrelsen har desuden sit eget område på hjemmesiden, hvor vi kan kommunikere med hinanden og arkivere bestyrelsesmødereferater.

Har du forslag til indhold på hjemmesiden, kan du benytte funktionen 'Kontakt', hvor du kan skrive direkte til bestyrelsen.

Vi håber du bliver glad for hjemmesiden og finder den god og brugbar.

 

Dokumentarkiv

BEMÆRK! Dokumenterne er kun tilgængelige via den nyeste version af hjemmesiden kaldet ProBo - bl.a. af hensyn til at nyeste version fungerer på et langt højere sikkerhedsniveau! Du finder ProBo på denne adresse, hvor du kan logge på hvis du er personligt oprettet:

https://gf-solstriben.probo.dk


Grundejerforeningen Solstriben 2
Digevej 52 & 66
Digevej 54-64 og 68-80, Digevej 16+26+38
Digevej 18-24 og 28-36 og 40-50
2300 København S
CVR: 31833744

ADVODAN Glostrup
Glostrup Torv 6-10
2600 Glostrup


Det er en stor opgave at administrere en ejendom, uanset om du har en udlejningsejendom, er andelshaver eller bestyrelsesmedlem i en ejerforening. Hos ADVODAN Glostrup administrerer vi alle typer ejendomme og tager hånd om økonomi, paragraffer og den daglige drift.

Antal besøgende: 10884 (denne uge: 201)